Om resor

Som så många andra älskar jag att resa. Nya vidder, fler perspektiv, ökad kunskap om andra länder och få en hint av olika kultur.

Just nu har jag den fantastiska möjligheten att göra en drömresa runt jorden. 100 dagar i tre kontinenter  med min sambo Erik. Sju storstäder i Asien, en månad med dykning och roadtrip i Australien och Nya Zealand samt diverse äventyr i Sydamerika. Så tacksam för det!

Jag reser för att få omväxling i vardagen och ha något att se fram emot. Både för att komma bort och komma till. För att äta och smaka. Jag uppskattar att göra weekends och har gjort ett gäng huvudstäder i Europa. Jag trivs i värme oavsett om det är vårsol eller sandstränder.

Jag har en världskarta tatuerad på ryggen och har hittills varit i cirka 25 länder och fler kommer det ju bli under jorden-runt-resan.

Många av mina drömresemål kan jag pricka av under jorden-runt-resan men efter det drömmer jag om att åka till Brasilien, flera länder i södra Afrika, några paradisställen som Maldiverna och Bali samt Sydostasien. Och så ska jag ju såklart plocka den sista världsdelen, Antarktisk, någon dag.

 

2 thoughts on “Om resor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s