Om Linda

Om bloggen
Sedan 2005 är det här bloggen om livet med Linda. Det är glimtar från de resor jag gör, relationer till vänner och familj och reflektioner om det som berör mig och min omvärld. Att följa bloggen är att leva livet med Linda.

Om mig
Född och uppvuxen i en by fyra mil utanför Umeå. Är i trettioårsåldern, bor i Stockholm och lever ett rikt liv med spännande utmaningar och utvecklas varje dag. Jag ser livet som en fest, där mina sinnen är rena och alerta 24/7. Och det, det är jag sjukt glad för!

Jag jobbar som Kommunikations- och påverkanschef på nykterhetsorganisationen IOGT-NTO. För mig är det så mycket mer än ett jobb. Hittills i livet är alkoholfrågan det jag lagt mest tid på, både som ideell och arvoderad i Ungdomens Nykterhetsförbund och nu som anställd på IOGT-NTO.

Jag älskar hästar och att rida men får chansen allt för sällan. Finns få saker som får mig att känna en sån frihet som att rida. Jo, det skulle vara att kliva av flygplan.

Jag trivs med att färgmatcha, färger ska gå igen och det jag tar på mig är sällan en slump. Det gäller även mitt hem. Trots det är jag inte särskilt intresserad av varken mode eller inredning.

Jag är såld på libanesisk och asiatisk mat. Fondue är en annan favorit. Generellt går allt med vitlök bra. Den ultimata kryddan. Chili går bort däremot.

Jag ser mig själv som solidarisk och försöker bidra lite här och där till en bättre värld. Källsorterar och köper delvist ekologiskt och skänker 1 % av min inkomst till IOGT-NTO-rörelsen.

 

1 thought on “Om Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s