Omtanken

Så mycket kärlek, peppande, värmande ord jag fått sen mitt blogginlägg i söndags. Känner mig betydligt piggare och gladare redan, kanske räckte det med att sätta ord på det. Sitter just nu på kontoret, poppar dr Alban och Velvet och laddar för att gå på IntervallFlex på Friskis. Tagga!

Folk har visat omtanke på massa olika sätt. Här har ni några exempel och ni kan ju roa er med att gissa vem som gjort/sagt/skrivit vad. Tack tack tack, ni är bäst!

Person nr 1
Ey, btw. Ge fan i va höstdepp. Du förtjänar inte det. Bättre nån gubbslemSDfan får lida av världens höstdepp. Eller typ spendrups. Gör mer av vad som gör dig gott

Person nr 2
Gav mig en julmust och burk med hallonmarmelad

Person nr 3
Hej i höstdeppen, ta en dag i sänder och ta hand om dig själv. Det är okej att vara lite höstdeppig ibland, passa på att vila, ät choklad och ta långa bad. Kram!!

Person nr 4
Du måste vara rädd om dig. Det finns bara en Linda och du är otroligt värdefull.

Person nr 5
❤ Fin bloggtext. Hög igenkänning.

Person nr 6
Naturligtvis är ju du viktigast, så kanske tar jobbet för  mycket tid, även om jobbet är viktigt…Att du tränar ger ju  endorfiner så den biten är ju tillgodosedd….Svårt att skriva,  synd att vi bor så långt bort ifrån…Ville mest skriva för att visa  att jag finns här för dig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s