USA dag 7 – Myrtle Beach och Charleston

Vaknade, åt hotellets frukost som är precis så som jag förställt mig att frukost i USA är. Ägg och bacon (som jag inte äter eftersom jag föredrar kall frukost) lowfat-yoggi, vitt rostat bröd och feta våfflor med sirap/honung/sylt. Körde till Myrtle Beach där vi badade med leggings och t-shirt för att inte skada huden mer och njöt av att havet var lite varmare än vid tidigare stränder. Efter några timmar var vi nöjda och snodde en utomhusdusch från ett hotell åkte vidare till Charleston. Där gjorde vi oss redo för att käka på en restaurang och njöt av en glass till efterrätt. Charleston var en mycket mysig och vacker stad med fontäner som barn fick bada i och stora hus från kolonialtiden.

Inte världens mest händelserika dag då många timmar spenderades i bilen men trots att vi bara varit här en vecka känns det som vi hunnit med sjukt mycket!

USA68Vackra strandpromenaden i Charleston
USA67 USA76Fontänen som barnen kunde plaska i. Såklart varningstexter och en stat som avskriver sig ansvaret. Ge mig en plats i Sverige där det måste stå i text att någon lifeguard inte finns tillgänglig.  USA69 Charlestone – Sveriges arkitektur kan slänga sig i väggen.USA70Middag med syster och bror som hittade en konstig boll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s