Sockerfri april goes hungerhjälpen

Min vapendragare och bästa kompis Sara kom med den lysande idén att vi ska samla in pengar till hungerhjälpen samtidigt som vi genomför Sockerfri april. De pengar en själv bedömer sig spara in på sötsaker under april kan sänks till Radiohjälpens insamling hungerhjälpen.

350 personer är med i Sockerfri april på fejjan och de som vill skänker pengar till hungerhjälpen via Sockerfri aprils egna konto. Du kan också vara med (oavsett om du är sockerfri eller inte) genom att klicka in på denna länk. http://insamlingsbossan.hungerhjalpen.se/insamling/sockerfri-april Du kan även föra över pengar till Radiohjälpens bankkonto: 90 1950-6 och ange Sockerfri aprils referensnummer: 1200025.

Än så länge har insamlingen inte riktigt kommit igång men vi ligger tvåa på topplistan så det är bara att börja fylla på allt eftersom ni känner att ni sparat in lite pengar.

Jag och Sara, bästisarna från Tväråbäck, har idag berättat om Sockerfri april i lokalradio. Tur Sara var kvar i Västerbotten så hon kunde åka till studion. Lyssna här. 15.40 in i programmet. 

Här är några som bloggat om Sockerfri april Reaktionista, Fröken Sober, Holistic Balanze och Saras workout är några.

hungerhjalpen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s