Ettbrautelivhelg#2

Så var helgen över och jag ska snart däcka i soffan. Jag har haft en intensiv vecka men på fredagen när det droppar in den ena glada UNF:are efter den andra så kommer energin tillbaka. 25 peppade och kunskapstörstiga medlemmar har spenderat helgen i Stockholm för att lära sig mer om UNF:s arbete för att ge unga ett bättre uteliv och för att få fler verktyg för att kunna med lokal påverkan i olika format på hemmaplan.

Tre inriktningar, bas, press och påverkan pumpades under lördagen med info om vad Ett bra uteliv är, hur vi skapar en nyhet och hur vi kan påverka. Marie Ljungberg Schött (M) tf Socialborgarråd i Stockholm berättade om lokalt påverkansarbete och vi hade en diskussion om alkoholskatt, gårdsförsäljning och substitutionsbehandling. IMG_0978Påverkansgruppen lyssnar på Marie

På lördagskvällen drog vi in till stan och käkade först på Max och sedan delade vi in oss i grupper och gjorde krogkontroller. IMG_0981 Max levererade mat till 27 pers och jag får vara lite kreativ när jag ska redovisa detta kvitto på ett A4-papper. 

IMG_0987Bästa gruppbilden. Så himla härligt gäng!

IMG_0991 Isabelle var en av de minderåriga som fick köpa ut på flera ställen. Fail på några, high five till andra. IMG_0995
Senare på kvällen var det dags för Klubb Sobeer och jag blev glad av att få hänga med fint FS-folk. 

På söndagen när alla var som tröttast kom Veronica Palm (S) på besök och berättade om nationell påverkan och hur vi lobbar bäst. IMG_1015Hela gänget är fortfarande glada trots begränsad mängd sömn. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s