Dagbok från 2000 del 2

5/11 2000

Det har varit LOV. På lördagen var det invigning av Byarnas Hus. Det var disco och Rickie var råsöt. Jag fick en servettblomma av han. Han är världens gulligaste unge!

Måndag: Fest hos Sara. Vi dansade Macarena. Rickie höll händerna på mina när jag hade dom på rumpan. De andra såg på film och vi myste. Han stoppade självlysande pennor innan för mitt linne. Det tyckte jag om!! Sen kl 6.30 på morgonen hände det! Vi hånglade!! Mysigt! Vi hånglade tre gånger. Jag frågade vad det betydde han sa förhoppningsvis något bra. Jag tyckte inte det. Det kändes inte rätt. Jag ville bara att det skulle vara strul. Sara pratade med honom och han förstod. Min finaste pojk förstod! Mamma trodde vi var ihop men vi är bara kramkompisar.

Fredag: jag for på UNF-läger och när jag kom hem hade Rickie lämnat en lapp. Där stod det ”Jag glömde säga att jag tror att jag älskar dig. Om du ångrar något med förhållandet så ring. Puss från din Rickie.” Jag höll på att avlida. Fan va gullig han är!

Jag blev jätteglad men vet inte vad jag ska göra. Jag ångrar inget men vill inte fortsätta. Fast jag tycker inte man kan säga ”älskar” nu. Inte nu till mig, vi är ju inte ens ihop!

IMG_0252Jag och Sara innan hennes berömda fest. Så små, men ack så snygga. Framför allt enligt oss själva

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s