Nu är den här: Almedalsdrinken

Om 10 dagar börjar politikerveckan i Almedalen och nätverket Folkrörelser mot Droger lanserar något nytt i år. Får jag be om att presentera årets fräschaste drink: Almedalsdrinken!

Under Almedalen kommer den gå att köpa på ett flertal uteställen och många bjuder på den under sina mingel. Hitta receptet, läs om bartendern bakom drinken och vilka som kommer servera den i almedalen på almedalsdrinken.se

Jag har provat den, och jag lovar, den är fräsch!

Det hörs i myllret, det syns på Systembolagets försäljning av alkoholfria drycker, det syns i tidningarnas dryckesspalter och det märks på uteställen och restauranger – det är fler och fler som väljer alkoholfritt. Inte minst ser vi det på antalet alkoholfria mingel under Almedalsveckan och på att det är fler som ser till att erbjuda annat än mineralvatten när det bjuds alkofritt.

Under Almedalsveckan är nätverk och mingel i fokus. Till detta passar en fräsch drink att svalka sig med samtidigt som du har skärpan i behåll. Många är på plats i tjänsten och vill avstå från rosé och annat. Almedalsdrinken 2012 är en frisk jordgubbsdrink med lagom sötma.Till er som ska arrangera något i Almedalen, känn er fria att sälja eller bjuda på drinken när du arrangerar mingel. Almedalsdrinken är till för alla. 

Hjälp till att sprida Almedalsdrinken genom att twittra under #Almedalsdrinken eller gilla sidan på Facebook. Tipsa barpersonal, mingelfixare och kollegor om den och passa på att testa på plats. Initiativtagarna bakom drinken är ett nätverk av organisationer som alla arbetar med att lyfta alternativ till alkoholnormen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s